Happy met lachyoga

Stel je voor dat je bij een werkgever werkt, die voor de happiness van jou als medewerker lachyogasessies organiseert. Nou, dat was afgelopen vrijdag zo bij EventsTravel, waar ik twee lachyogaworkshops mocht geven. Wij hebben de lachomjezelf lach gedaan, de ruzielach, de leeuwenlach, huil en lachlach. Zoals een van de deelneemsters vertelde; ‘lachen is net een workout, ik voel mijn buikspieren, ik voel mij afgemat en tegelijkertijd vrolijk.’ Lachen op jouw werk is heel gezond en heeft vele voordelen zoals vermindering van stress, geweldig voor de teambuilding, het ontwikkelen van vaardigheden om emoties vrijelijk te uiten, stimuleert de hersenhelft waar de creativiteit zetelt en vooral draagt lachyoga bij aan gezondheid en welzijn.
Wil jij ook lachyoga en de effecten ervan ervaren, neem contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *