Lachyogaworkshops

Lachen is gezond
Lachyoga is voor mij de snelste manier tot het ervaren van bevrijding en geluk. Ik geniet van het innerlijk lachen, het kleine lachen, het keihard lachen, het schuddebuik lachen, het buikpijn krijgen lachen en de tranen over mijn wangen rollen lachen. Door het lachen ervaar ik fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch ruimte. Ik laat zoveel los tijdens het lachen. Wat mij belemmert, wat ik niet meer nodig heb. Wat dan ook. Mijn adem stroomt onbelemmerd in mijn lichaam. Lachen brengt mij in contact met mijn innerlijk kind. Heerlijk!

Door het lachen, zowel oefen als echt lachen, maakt het lichaam endorfine aan. Endorfine onderdrukt in eerste instantie pijn, maar zorgt daarnaast voor een gevoel van geluk en/of euforie.

En dat is wat lachyoga doet, het zorgt voor een gevoel van geluk. Naast het hebben van een heleboel plezier.

Laten we samen de slappe lach krijgen. Boek een workshop!

Waarom een Lachyogaworkshop?
Omdat Lachyoga de stemming verhoogt, stress vermindert, het immuunsysteem versterkt, zorgt voor meer zuurstof voor betere prestaties, verbindt mensen en is vooral gezond. Fysiek, mentaal en emotioneel.

Workshops voor groepen; lachen met je vrienden en familie
Groepen zijn meestal tussen de 6 en 15 personen. Boven de 15 personen wordt € 5 extra per persoon gerekend. Zijn jullie met meer dan 30 personen kan het beter zijn om twee workshops te houden. Omdat de lachervaring voor een kleinere groep wat meer ruimte krijgt.

Prijzen zijn inclusief 21 % BTW en exclusief reiskosten (in Gouda worden geen reiskosten berekend). Reiskosten Zuid-Holland € 30. Overige provincies € 60.

Lachworkshop 30 minuten kost € 125
Lachworkshop 1 uur € 170

Workshops voor bedrijven; lachen met je collega’s
Groepen zijn meestal tussen de 6 en 15 personen. Boven de 15 personen wordt € 7 extra per persoon gerekend. Zijn jullie met meer dan 30 personen kan het beter zijn om twee workshops te houden. Omdat de lachervaring voor een kleinere groep wat meer ruimte krijgt.

Prijzen zijn exclusief 21 % BTW en exclusief reiskosten (in Gouda worden geen reiskosten berekend). Reiskosten Zuid-Holland € 30. Overige provincies € 60.

Lachworkshop 30 minuten kost € 200
Lachworkshop 60 minuten kost € 250

Korting
Bij meerdere workshops 30% korting op een tweede lachworkshop op dezelfde locatie en volgend op de eerste workshop. 40% korting op een derde, vierde of vijfde lachworkshop op dezelfde dag en locatie.

Bij het boeken van meerdere lachworkshops die niet op dezelfde dag en locatie zijn, ontvangt u 10% korting op de tweede boeking en 20% korting op de boekingen daarna.